Produkter för grönt svamp gård (7)

Svampar - Ostronsvampar

Svampar - Ostronsvampar

Dessa grå eller bruna svampar, med vit kött och en angenäm smak, passar för alla rätter. Förberedelse tips Om de är hela, borsta svamparna innan du lagar dem. Skivade och "klara att använda", behöver de bara tillagas. Förvaringstips Våra svampar säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i nederdelen av ditt kylskåp vid en ideal temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela svampar Skålar från 150 g till 3 kg, eller enligt kundens önskemål. Skivade svampar Skålar från 150 g till 2 kg, eller enligt kundens önskemål.
Enoki-svampar

Enoki-svampar

Enoki är formad med en liten vit eller beige hatt och en lång fot som kan bli upp till 10 centimeter lång. Enoki växer i kluster och odlas på stubbar eller på en bas av spån. Den odlas främst i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak och en något krispig konsistens. Enoki-svampar är utmärkta råa i sallader eller snabbt tillagade. Redo att använda. Förberedelse tips Asiatiska svampar kräver endast lite rengöring. Det är bäst att torka dem med en fuktig trasa (att tvätta dem i mycket vatten skulle ta bort en del av deras smak). I Enoki är allt gott. Den är "redo att använda". Vi rekommenderar bara att skära av den del som är täckt av substrat. Enoki är utsökt rå. Den dekorerar och smaksätter sallader och smörgåsar. Den kan läggas i soppor (används som vermicelli) och i östasiatiska rätter, genom att tillsätta den mot slutet av tillagningen för att bevara den delikata smaken. Tips...
Grönsaker - Vita Champinjoner

Grönsaker - Vita Champinjoner

Dessa svampar är bland de mest kända eftersom de har odlats intensivt i över ett sekel. De kallas också "Paris-svampar" när de odlas i grottor. Förberedelse tips Om de är hela, borsta svamparna innan du lagar dem. Skivade och "klara att använda", behöver de bara tillagas. Förvaringstips Våra svampar säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i botten av ditt kylskåp vid en idealisk temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela svampar Skålar från 150 g till 3 kg eller enligt kundens önskemål. Skivade svampar Skålar från 150 g till 2 kg eller enligt kundens önskemål.
Champinjoner - Murklor

Champinjoner - Murklor

Murklor är vårsvampar med en ljusbrun, hålig hatt, vit fot och vitaktig kött. Murklor är utmärkta ätliga svampar, förutsatt att de är tillräckligt tillagade. Förberedelse tips Skogssvampar som kommer från naturen, även om de kontrolleras vid skörd och paketering, bör rengöras enligt följande principer: - Klipp av 2 till 3 mm av foten - Borsta försiktigt svamparna, hatt och lameller med en liten borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar. - Tvätta endast om det är nödvändigt (om det finns jord) genom att skölja svamparna under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. Förvaringstips Murklor kan ha olika egenskaper beroende på skördetid eller ursprung. Det är av den anledningen som vi alltid strävar efter...
Svampar - Gula Ostronsvampar

Svampar - Gula Ostronsvampar

Citronchampinjoner, med vit kött och en lätt anis smak. Idealisk i en svampfrikassé. Förberedelse tips Borsta champinjonerna innan du lagar dem. Förvaringstips Våra champinjoner säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i botten av ditt kylskåp vid en ideal temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela champinjoner skålar från 150 g till 3 kg, eller enligt kundens önskemål.
Grönsaker - Kantareller

Grönsaker - Kantareller

De kännetecknas av sin mörkgrå trattliknande hatt eller en nyans av ljusgul. Deras kött är gulaktigt och aromatiskt. De används främst i blandningar. Förberedelse tips De vilda kantarellerna, även om de kontrolleras vid skörd och paketering, bör rengöras enligt följande principer: - Klipp av 2 till 3 mm av foten. - Borsta försiktigt svampen, hatten och lamellerna med en liten borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar. - Tvätta endast om det är nödvändigt (om det finns jord) genom att skölja svampen under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. De skivade svamparna och "klara att använda" behöver naturligtvis bara tillagas. Förvaringstips Kantareller kan ha olika egenskaper beroende på skördetid eller deras...
Grönsaker - Fårfötter

Grönsaker - Fårfötter

Det är orange svampar från fot till hatt, med en ljus vit kött, något bittra och med en subtil smak. De plockas på hösten i undervegetationen av barrträd och lövträd, särskilt i bokskogar. Förberedelse tips Fötterna från naturen, även om de kontrolleras vid plockning och förpackning, bör rengöras enligt följande principer: - Klipp av 2 till 3 mm av foten - Borsta försiktigt svamparna, hatt och lameller med en liten borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar som finns. - Skär de för stora exemplaren på höjden - Tvätta endast om det är nödvändigt (närvaro av jord) genom att skölja svamparna under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. De skivade svamparna och "klara att använda" behöver naturligtvis bara tillagas. Förvaringstips De...